Todistus Jeesuksen Kanssa Vietetystä Ajasta | World Challenge

Todistus Jeesuksen Kanssa Vietetystä Ajasta

David Wilkerson (1931-2011)May 29, 2020

Sen jälkeen kun Pietari ja Johannes palvelivat temppelin portin ulkopuolella olevaa rampaa kerjäläistä ja mies parani, he alkoivat rohkeasti saarnata parannusta ja palvella kansaa. “Mutta monet niistä, jotka olivat kuulleet sanan, uskoivat, ja miesten luku nousi noin viiteentuhanteen.” (Ap.4:4). Heidän todistuksensa johdosta Pietari ja Johannes vietiin ylimmäisen papin ja vanhimpien eteen. “Ja he asettivat heidät eteensä ja kysyivät: “Millä voimalla tai kenen nimeen te tämän teitte?”” (4:7).

Kuuleminen järjestettiin Pietarin ja Johanneksen pelottelemiseksi, mutta sillä oli päinvastainen vaikutus. Pietarin on täytynyt ajatella: "Kiitos Jeesus, että annoit minun saarnata nimeäsi näille Kristuksen vihaajille."  Tämä kertoo meille, että Pietari ei aikonut pitää mitään luentoa, hiljaista ja varautunutta. Ei, hän oli Jeesuksen omistuksessa oleva mies, täynnä Pyhää Henkeä, valmis julistamaan totuutta!

Pietarin rohkeus ei kuitenkaan ollut röyhkeää, tuomitsevaa sanaa. Hänen tavoitteenaan ei ollut tuomita tai halventaa näitä uskonnollisia johtajia. Hän vain halusi heidän näkevän syntinsä ja tekevän parannuksen. Siksi hän antoi alttarikutsun sanoen: “Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman” (4:12).

Hallitsijat olivat hämmästyneitä. “Mutta kun he näkivät Pietarin ja Johanneksen rohkeuden ja havaitsivat heidän olevan koulunkäymättömiä ja oppimattomia miehiä, he ihmettelivät; ja he tunsivat heidät niiksi, jotka olivat olleet Jeesuksen kanssa” (4:13).

Pietarin on täytynyt silmäillä Johannesta ja ehkä ajatella, “He muistavat, että olimme Jeesuksen kanssa viikkoja sitten, mutta he eivät ymmärrä, että olemme siitä lähtien olleet ylösnousseen Mestarin kanssa.” Nämä kaksi miestä olivat juuri äskettäin Hänen kanssaan ylähuoneessa ja sinä aamuna he olivat Hänen kanssaan rukoillessaan vankisellissä.

Näin tapahtuu miehille ja naisille, jotka viettävät aikaa Jeesuksen kanssa. Jopa kun he tulevat takaisin vietettyään aikaa Kristuksen kanssa, hän on heidän kanssaan, minne he menevät.

Kun kriisi iskee, sinulla ei ole aikaa rakentaa itseäsi rukoukseen ja uskoon - ne, jotka ovat olleet Jeesuksen kanssa, ovat aina valmiita. Totisesti, tämä on siunattu varmuus.

Download PDF