Mit vigtigste budskab | World Challenge

Mit vigtigste budskab

Nicky CruzJanuary 21, 2017

Min første bog, Run Baby Run (dansk titel: Bandelederen Nicky: historien om Nicky Cruz), er beretningen om hvordan Gud frelste mig fra et bandeliv med had og vold i New Yorks gader. Bogen sælger stadig godt, og er fortsat er vidnesbyrd til de svageste og mest hjælpeløse i vores samfund.

Efter Run Baby Run skrev jeg en række andre bøger, som satte fokus på den vrede, vold og håbløshed der er i den indre by. Hver bog giver en konkret løsning på disse problemer, og Herren har nådigt velsignet disse tiltag. Vi har været i stand til at nå ud til millioner af mennesker med et budskab om håb.

I de seneste mange måneder har Gud lagt et nyt budskab om håb på mit hjerte, så vel som opgaven om at dele det. Det budskab er om frihed og åndelig overflod; om at leve et liv i fuldstændigt fællesskab med Jesus, bryde vores jordiske begrænsninger og have stærk indflydelse på de mennesker, som er omkring os. Det handler om, at du og jeg finder vores plads i Guds rige på jorden. Det handler om, at se mennesker som Gud ser dem. Og frem for alt lære én gang for alle, at favne Helligåndens overnaturlige styrke og tillade ham at udløse sin visdom og kraft i os. Hvilken forvandling vi vil opleve, når vi opdager og modtager Guds kraft i vores liv – en kraft, hvis lige ikke findes, og som man ikke kan forveksle med noget andet.

“Jeg er kommet for at de skal have liv, og liv i overflod” Johs. 10, 10).

I dag accepterer verden ikke længere en tro, som er forankret i tradition og selvtilfredshed, hvor menigheden gør hvad vi altid har gjort. Den næste generation vil enten se Guds kraft i funktion i deres liv, på reel og mærkbar vis, eller de vil afskrive vores budskab, uden interesse i at følge vores Frelser. De har brug for at se der er overensstemmelse mellem den måde vi lever på og vores tro. Hvis de ikke ser det, vil de afvise os såvel som vores Herre.

 

Nicky Cruz er en international kendt evangelist og produktiv forfatter, som blev frelst efter et liv i vold og kriminalitet, efter han mødte David Wilkerson i New York City i 1958. Beretningen om hans dramatiske omvendelse blev først fortalt i bogen Korset og Springkniven skrevet af David Wilkerson; og senere i hans egen bog Run, Baby, Run

Download PDF