HANS SPOTLIGHT | World Challenge

HANS SPOTLIGHT

Gary WilkersonJanuary 23, 2017

Hvis du mærker Gud taler til dit hjerte om noget, han har forberedt for dig – måske en vandring du ikke før har været på, eller opfyldelsen af et løfte, du har fået for længe siden – så kan jeg med autoritet sige til dig, "Vær rede til at granske dit hjerte."

Måske har du oplevet store velsignelser, og du har en tro på, at uanset hvor store velsignelser du har fået, så har du endnu det bedste til gode. Det er din tro som taler – den slags tro som siger, at Guds vision er større end vores drømme. Da Gud kaldte os til at oprette den menighed, jeg nu er pastor for, havde vi ingen anelse om, hvordan han ville bruge os. Men der er ikke gået en uge, uden nogle har givet deres liv til Jesus. Når vi uddeler mad til de fattige, bliver vi ofte spurgt, "Hvorfor gør I det?" Vi svarer, "På grund af Jesus", og mange giver deres liv til ham.

Det er alt sammen mirakuløst. Mennesker finder ham og modnes hurtigt til at blive trofaste disciple, som vokser i kundskab om Gud. Det er utroligt at se! Og jeg tror, at endnu større ting er på vej. Jeg er overbevist om, at Gud vil åbenbare sig endnu mere kraftfuldt – ikke kun i omvendelser, men også i mission, i at hjælpe de fattige og i påvirkning af byen.

Men her er den svære del: Ofte, når vi står på dørtærskelen til Guds største værk i vores liv, beder han os granske vores hjerter og tænke over, hvad han ønsker at gøre i os. Vi bliver endnu mere opmærksomme på, at vores retfærdighed bare er beskidte laser, og at vi behøver hans nåde.

Jeg ønsker, at der ikke skal være noget i mit liv, som er en hindring for det, han ønsker for mig, og jeg er sikker på du har det ligesådan. Gransk dit hjerte i dag, og lad ham sætte erkendelsens lys på hvert et område, som han ikke har behag i.  Hvis du angrer og modtager hans nåde, vil du glædes, når du ser de mirakler, han vil gøre i dig og for dig!

Download PDF