Overlad kampen i Guds hænder | World Challenge

Overlad kampen i Guds hænder

David Wilkerson (1931-2011)August 13, 2019

"Han gør en ende på krigene." (Salme 46:9). Sikke nogle dejlige nyheder for et Guds barn, som er såret og slidt op af krigsførelse. Kampen i vore sjæle er hans kamp, og kun han kan gøre en ende på den. Vores kærlige Far vil ikke tillade, at vores kød, eller djævelen, truer os til nederlag.

Det hebraiske ord for krig, som David bruger i Salme 46:9 er milchamah, som betyder, "at næres ved, spise, indtage, overkomme." Det er et grundord, som betyder mad eller brød til et udyr. Brugen af det ord i denne sammenhæng er simpelthen vidunderlig, en grund til stor glæde. Det betyder, at Gud vil forhindre fjenden i at fortære os.

Evangeliets gode nyheder er, at vi tjener en Gud, som er kærlighed – en Gud, som er nådig, som ønsker, at bringe sine elskede børn ud af uro og kaos. Guds ultimative mål for alle hans børn er et rigt liv. Han har aldrig ønsket, at vi skulle leve et liv, hvor vi fokuserede på vores synder og vores fejl. Men vi kan ikke indtage vores plads sammen med Kristus i himlen, før vi er helt identificeret med hans død og opstandelse.

Helligånden har givet os en viden om, at vi aldrig kommer til at leve helt før vi dør. Vi har en date med døden, en skæbne som er forbundet til Kristi kors. Tag et grundig kig på dig selv og din frygt, tomhed, ensomhed, dine fejl og kompromisser. Du lever langtfra det sejrende liv, som en kristen skulle leve. Men samtidig ved du, at Guds Ord taler klart om sejr, hvile og fred; og om frihed fra syndens herredømme.

Efter det sted i Skriften, hvor der står, at det er Gud som får krige til at standse, ser vi denne tilføjelse: "Vær stille og kend at jeg er Gud." (Salme 46:10). Hvor er Guds Ord grundigt og konsistent! Han gør en ende på krige indtil han har fuldent sit værk. Vi skal droppe vores egne anstrengelser, og overlade det i hans hænder.

Hvor er det vidunderligt, at vide, at vi kan overlade hele vores fremtid i Kristi hænder. Han, som er vores Herre og Frelser. "Vær stille" i dag, og lad denne sandhed bringe fred til din sjæl.

Download PDF