Hør Guds Stemme | World Challenge

Hør Guds Stemme

David Wilkerson (1931-2011)September 18, 2019

En af de store velsignelser en sand troende har, er at kende Guds stemme. Det er lige så muligt, at høre Guds stemme i dag, som det var for Abraham og Moses – og også Samuel og David, Paulus, Peter og de andre apostle.

Gud har altid søgt efter et folk, som ville ære og frygte hans stemme. Men i vores tid er der mange som påstår, og lader som om, at de er Guds stemme. Og mange føres vild. Folk  lægger deres liv i hænderne på en lærer eller en prædikant, som bliver som en Gud for dem. Men ingen er ufejlbarlig, og du har behov for at kende og høre Guds stemme direkte, for at kunne bedømme den undervisning, du får.

Derudover er der mange stemmer i vore hjerter, som råber op og lader som om de er selveste Guds stemme. Hvis du stoler på nogle af disse stemmer uden at bedømme dem alle i forhold til Guds Ord, vil du fare vild! Der er også stemmen som kommer af vores kødelighed, stemmen som kommer fra vores stædige vilje, fjendens stemme og stemmen fra verden. De er alle søde og rare, og lover dig, at "det er Gud, som taler!"

Lad mig sige dig, hvem der helt sikkert bliver bedraget: det er den kristne, som tror, han ikke kan bedrages – han, som en gang virkelig hørte, men nu bevæges af indtryk og stemmer, som ikke kommer af samværet med Gud i lønkammeret. Vi er ikke ufejlbarlige; og det er ikke alt hvad der kommer til os, som er fra Gud.

Kun de, som værdsætter Mesterens stemme nok til at vente på ham, vil høre ham. Gud siger til os, "Men når du vil bede, så gå ind i dit kammer, og luk din dør, og bed til din fader, som er i det skjulte. Og din fader, som ser i det skjulte, skal lønne dig." (Matt. 6:6). Travlhed, begær og dagligdagens bekymringer kan kvæle hans stemme.

Gud ønsker at tale til dig på ny i dag! Hvis du ønsker at høre hans stemme, må du tilbringe tid alene med ham. Hans nærvær og hans stemme hænger sammen, og hvis du tilbringer tid med hans Ord, vil Helligånden bekræfte alt i Skriften. Det er vejen til sand glæde og fred.

Download PDF