Danish Newsletters | World Challenge

Danish Newsletters

Nedbryd Fjendens Fæstningsværker

David Wilkerson (1931-2011)
April 16, 2018

Right now, you may be in a spiritual wilderness, facing the powers of Satan.  You can feel his army of demonic entities thundering down on you. Yet, as surely as God opened the Red Sea, allowing Israel to walk through on dry ground, he’s going to open up your sea supernaturally. 

Download PDF

RETFÆRDIGHEDENS GAVE

David Wilkerson (1931-2011)
February 19, 2018

Hvordan Gud gør os til dem, han ser vi kan blive

Hvad holder os rene? Det er spørgsmålet i det teologiske emne som kaldes helliggørelse. Jeg har læst alle mulige bøger om helligiggørelse. Men efter at have læst side op og side ned, er jeg bare blevet mere og mere forvirret. Det ser ud som om, at alle kirkeledere har hver deres opfattelse om emnet. Efter megen bøn tror jeg, at Gud har givet mig en måde at forstå hvorpå han renser og helliggør os. Her er en enkel definition, som Helligånden forklarede det til mig.

Download PDF

Elske Gud – Elske Mennesker

Gary Wilkerson
January 15, 2018

Helligånden har bevæget mig til at fortælle dig det enkleste budskab, du nogensinde kommer til at høre. Måske tror du, at som vi går igennem livet, så har vi brug for en mere indviklet teologi for at kunne forstå det hele. Men det er lige modsat. Det vigtigste, jeg nogensinde kan fortælle dig, er: Din Far elsker dig!

Ingen sandhed, intet faktum er større, dybere eller bedre end dette. Du tænker måske, "Det ved jeg allerede. Det er lektion 1 i det kristne liv. Hvorfor skulle det være en revolutionerende nyhed?”

Download PDF

At Tjene Jesus

Gary Wilkerson
December 18, 2017

Et fornyet kald til at modtage dåben i Guds kærlighed

Dette forår var jeg på et hotel i Amman i Jordan. Her havde jeg en oplevelse, som grundlæggende ændrede mig. Jeg har skrevet lidt om det tidligere, men jeg har ikke delt det hele. Det gør jeg nu, fordi det har rigtig meget at gøre med vores vision hos World Challenge og vores partnerskab med dig forhold til at tjene Jesus.

Download PDF

En Forunderlig Profeti om Endetiden

David Wilkerson (1931-2011)
October 16, 2017

I det Gamle Testamente, giver Habakkuk os en forunderlig profeti om Endetiden. Denne bedende profets navn betyder, ”omfavnet af Gud.” Skriften indikerer, at Habakkuk var en mand, som trofast kæmpede med Herren i bøn. Og hans profeti kom i en meget umoralsk tid.

Download PDF

BERØRT AF GUD: EJET AF GUD

David Wilkerson
August 21, 2017

Jeg vil komme med tre statements til dig omkring Guds berøring af nogens liv.

Download PDF

Kristus, forbandelsen og korset

Gary Wilkerson
May 22, 2017

“Fader, jeg vil, at hvor jeg er, skal også de, som du har givet mig, være hos mig, for at de skal se see min herlighed, som du har givet mig, for du har elsket mig, før verden blev grundlagt” (Johs. 17, 24, min fremhævelse). Jesus bad sådan for sine disciple, og det indbefatter os. Han bad Faderen om, at vi måtte se hans herlighed, som betyder at kende ham.

Download PDF

Vend ryggen til et fordærvet fællesskab

Gary Wilkerson
March 20, 2017

Det er et populært emne blandt pastorer i dag. Hver eneste søndag, i hele USA, siger prædikanter, "Jeg inviterer dig til at engagere dig i fællesskabet." Der findes bøger om emnet — at engagere sig i fællesskabet. Der er podcasts og der er prædikener. Og det hele lyder så smukt, fordi de lyder som om, de taler om et fællesskab, som styrker båndet mellem Kristi efterfølgere.

Download PDF

FORHEKSELSEN AF DE HELLIGE

David Wilkerson
February 20, 2017

"Uforstandige galatere! Hvem har forhekset jer? Jesus Kristus er dog blevet aftegnet for øjnene af jer som den korsfæstede?” (Gal. 3, 1). Hvis du er en overgiven Kristi tjener, er der noget, du skal være helt sikker på. Det er, at Satan forsøger at forhekse enhver som forsøger at få en tættere relation til Herren. Vores sjæls fjende forsøger hele tiden at sætte dæmoniske fælder for alle, som er desperate efter et dybere kendskab til Jesus.

Download PDF

Klovne Underholder Bukkene

Gary Wilkerson
January 16, 2017

Da Paulus skrev sit brev til Titus, gav han os en stærk instruktion vedrørende Kristi missionsbefaling. Han havde lige forladt øen Kreta, hvor han og Titus forkyndte sammen. Paulus blev forfulgt på Kreta, og da han rejste for at evangelisere i andre byer, efterlod han Titus og andre ledere. Nu ønskede disse unge mænd også at forlade øen. Ligesom Paulus fandt de det meget vanskeligt at tjene der.

Download PDF