Dagens Ord | World Challenge

Dagens Ord

Guds Velbehag

David Wilkerson (1931-2011)28-02-20

Gud fortalte Esajas om en bestemt tjener, som behagede hans hjerte: ”Se min tjener, ham støtter jeg, min udvalgte, i ham har jeg fundet velbehag.” (Es. 42:1). Hvem er det, som Gud støtter og hvis skridt han vogter? Hvem er hans udvalgte, ham, som han finder et sådant behag i?

Download PDF

Hvad Skete Der Med Herrens Dag?

David Wilkerson (1931-2011)27-02-20

Søndag plejede at være en dag, som var afsat til Herren. En dag med tilbedelse af Gud og hvile fra alle andre aktiviteter. Men i dag er søndag ikke længere en helligdag. Og desværre er der mange kristne, som ikke længere ser søndag som dagen, hvor de kristne aktiviteter bliver prioriteret. Millioner af troende ses på vej til deres fritidsophold i hytter i bjergene, sommerhuse og andre steder. For dem er søndag store-lege-dag med sejlads, svømning, skiløb, vandreture og udeliv.

Download PDF

Vejen til Hellighed

David Wilkerson (1931-2011)26-02-20

“Således er vi alle ét legeme i Kristus, og hver især hinandens lemmer.” (Rom. 12:5). Ved tro er vi alle lemmer på Kristi legeme, adopteret ind i én familie. Der er ikke længere nogen sorte, hvide, gule, brune, jøder eller hedninge. Vi er alle af samme blod – en ny skabning – i Jesus Kristus! Og på grund af Kristi død på korset kan mennesket ikke blive helliggjorte ved gode gerninger,  ved menneskelige anstrengelser eller kødets stræben.

Download PDF

Sidder Jesus På Dit Hjertes Trone?

David Wilkerson (1931-2011)25-02-20

Gud Faderen satte Kristus på tronen over alle nationer, hele skaberværket, og som Herre over menigheden. Det er ligegyldigt hvordan tingene ser ud i det ydre. Alt kan tilsyneladende være ude af kontrol, og det ser ud som om djævelen har taget magten. Men sandheden er, at Gud har lagt alt under Jesu fødder.

Download PDF

Gransk Dit Hjerte

Gary Wilkerson24-02-20

Gud er bag alt mægtigt arbejde, og han deler ikke æren med nogen. Han har brug for rene kar til at gøre sit arbejde. Ved ethvert højdepunkt, hvor hans velsignelser og kraft flyder frit gennem hans folk, siger han til dem, ”Hold lige en pause, og sæt tingene på hold, for jeg ønsker at granske jeres hjerter.”

Download PDF

Vogt Dit Bønneliv

David Wilkerson (1931-2011)14-02-20

Der er talt meget om sammensværgelser gennem tiderne. Men der er kun én sammensværgelse som vedrører vores himmelske Far. Det er en plan, som er målerettet mod de kristne, som i hjertet er stålsatte på at komme ind i Kristi fylde. Denne sammensværgelse er beregnet til at afværge Guds plan om at rejse en hær af helliggjorte mennesker - mænd og kvinder, der helt og holdent er viet til, at Jesus har herredømmet i deres liv. Lad os kalde det en sammensværgelse bestående af afbrydelser.

Download PDF

Gud Fuldfører sin Plan

David Wilkerson (1931-2011)13-02-20

Det Gamle Testamente fortæller os om Jakob, en bedragerisk snydepels – som Gud elskede højt! Hans liv er fyldt med utrolig mange eksempler, som vi kan lære af, i forhold til hvordan Gud arbejder med den menneskelige natur.

Download PDF

Stå Stærkt i Bedrageriske Tider

David Wilkerson (1931-2011)12-02-20

Som tiden nærmer sig for Kristi genkomst, åbner helvedes porte sig mod Guds folk. Det ser vi allerede nu indenfor kirkemurene, hvor Satan infiltrerer Guds hus med udspekulerede løgne og falsk lære. Meget bedrag og kætteri hvirvler rundt i kirken; og kristne, som ikke er i stand til at bedømme hvad der foregår, sluger det hele.

Download PDF

Hvorfor Læse Det Gamle Testamente?

David Wilkerson (1931-2011)11-02-20

Nogle troende – selv pastorer – tror, at det Gamle Testamente ikke er relevant i vores tid. Så der er ingen grund til at studere det mere. Hvor tager de fejl! Det Gamle Testamente forklarer det Nye Testamente i klare, enkle vendinger. Dets beretninger er fyldt med billeder og skygger af evige sandheder, som blev udlevet i rigtige liv af rigtige mennesker.

Download PDF

Mod på Åndelige Forhindringer

Gary Wilkerson10-02-20

Apostlen Paulus udrettede utrolige ting for Kristi sag. Han førte tilsyn med menigheder i store dele af Asien og nogle områder i Europa, samtidig med at han tjente som evangelist og apostel. Han var en lærd mand, som fremførte Kristi sag ved domstole og foran konger.

Download PDF