Finnish Newsletters | World Challenge

Finnish Newsletters

Hengellilisen Voiman Salaisuus

David Wilkerson (1931-2011)October 21, 2019

Sanoma tälle päivälle

Profeetta Jesaja lausui valituksen Israelille: ”Voi uppiniskaisia lapsia, sanoo Herra” (Jes. 30:1,englanninkielisessä käännöksessä uppiniskaisia on kapinallisia). Hebreankielinen sana, jota Jesaja käyttää ”kapinallisesta” tässä jakeessa, tarkoittaa luopumista, uppiniskaisuutta, kääntymistä pois. Mistä, tarkalleen, Jumalan kansa oli kääntymässä pois? Ja mikä aiheutti heidän luopumisensa?

Download PDF

Kuinka saat mitä haluat

Gary WilkersonOctober 15, 2018

Ajankohtainen sanoma ajattomasta raamatullisesta totuudesta

Vähän aikaa sitten minut kutsuttiin juhlalliselle aterialle tilavaan asuntoon New York Cityssä. Koti oli kaunis, kahdeskymmenes kerros leveällä parvekkeella ja upea näkymä kaupungille. Tilaisuuden emäntä järjesti suuren juhla-aterian herkullisilla kasviksilla, salaateilla ja porsaankyljyksillä.

Download PDF

VIHOLLISEN LINNAKKEIDEN TUHOAMINEN

David Wilkerson (1931-2011)April 16, 2018

Right now, you may be in a spiritual wilderness, facing the powers of Satan.  You can feel his army of demonic entities thundering down on you. Yet, as surely as God opened the Red Sea, allowing Israel to walk through on dry ground, he’s going to open up your sea supernaturally. 

Download PDF

Vanhurskauden lahja

David Wilkerson (1931-2011)February 19, 2018

Kuinka Jumala tekee tekee meistä sellaisia, mitä hän näkee meidän olevan

Download PDF

Jeesus: suurempi kuin lain teot

David WilkersonSeptember 3, 2012

 

Heprealaiskirjeen ensimmäinen luku toistaa totuuden, jonka jokainen kristitty tietää mutta jonka vain harvat meistä todella ymmärtävät: "Jeesus on suurempi." Kirjoittaja on niin keskittynyt tähän teemaan, ettei hänellä ole aikaa tervehdykseen. Hän ei anna lukijoilleen mitään ohjeita, kuten jotkut muut kirjeet tekevät. Sen sijaan hänellä on yksi asia mielessään: "Jeesus on suurempi!" Hän on ihastunut, innoissaan ja voittaa Kristuksen kanssa.

 

Download PDF

Ihmisen pimeyden aika on Jumalan voiman aikaa

David WilkersonNovember 9, 2009

Johanneksen evankeliumin luvussa kaksi, Jeesus kutsuttiin opetuslastensa kanssa hääaterialle Kaanaan. Myös Herran perhekunta sai kutsun sinne, sillä Jeesuksen äitikin oli siellä. Maria sanoi, että isäntäväeltä on viini loppu.

Jeesuksen vastaus näyttää vähän erikoiselta. Hän sanoi, että "Minun aikani ei ole vielä tullut".

Mihin aikaan Jeesus viittasi? Hän ei tarkoittanut sitä pimeyden hetkeä, jonka Hän tulisi kohtaamaan kolme vuotta myöhemmin, ennen ristiinnaulitsemistaan. Silloinhan Jeesus sanoi, että "hetki on tullut".

Download PDF

Virheettömänä Jumalan valtaistuimen edessä!

David WilkersonJune 23, 2008

....Nämä ovat ostetut ihmisistä esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle, eikä heidän suussaan ole valhetta havaittu; he ovat tahrattomat (Ilm.14:4-5).

Olin vaimoni kanssa päivällisellä erään perheystävämme luona vähän aikaa sitten. Olemme tunteneet tuon naisen jo jonkin aikaa. Aivan yhtäkkiä siinä syödessämme ystävämme alkoi lausua ajatuksia, joita olen kuullut uskovilta ympäri maata.

Hän sanoi:

Download PDF

Anna Herra anteeksi, että saan Sinut itkemään

David WilkersonJuly 31, 2006

Luukkaan evankeliumin luku 19 antaa voimallisen kuvan Jeesuksesta, joka astuu viimeistä kertaa Jerusalemin porteista sisälle. Suuret väkijoukot ylistävät Kristusta, joka lähestyy kaupunkia aasin selässä. Hän lähti Öljymäeltä, ja mitä lähemmäksi kaupunkia Hän kulki, sitä suuremmaksi väkijoukko kasvoi. Ihmiset alkoivat heittää vaatteitaan Hänen eteensä, heiluttaa palmun oksia ja huutaa: "Hän on täällä! Israelin kuningas on saapunut! Rauha on tullut Jerusalemiin. Valtakunta on vihdoinkin täällä!"

Download PDF

Jumala ei ole ohittanut sinua

David WilkersonFebruary 27, 2006

Haluan johdattaa sinut erääseen Israelin historian pimeimpään päivään. Sinä tiettynä päivänä eräs leski seisoi kolmen arkun edessä valittavat joukot ympärillään. Siinä surevassa joukossa oli satoja muita itkeviä leskiä ja joukko haavoittuneita sotilaita, joista osan haavat vielä vuotivat.

Download PDF

Uskotko todella ihmeisiin?

David WilkersonJanuary 16, 2006

Matteuksen luvussa 14 Jeesus on astumassa veneeseen lähteäkseen "autioon paikkaan", jossa hän voisi olla yksin. Hän on juuri kuullut, että Johannes Kastaja on menettänyt päänsä ja tämä on haudattu. Nyt Jeesus oli niin liikuttunut, että hän koki tarvetta olla yksin ja rukoilla.

Download PDF